Nieuwe deadline inschrijving perceel 2 aanbesteding jeugdhulp

De deadline voor het inschrijven voor perceel 2 (enkelvoudige jeugdhulp) voor de aanbesteding jeugdhulp regio’s Zuid-Kennemerland en IJmond is uitgesteld tot 7 november 12:00 uur. Aanbieders dienen in de nieuwe perceel 2 specifieke TenderNed omgeving een inschrijving te doen. Ook als zij zich al eerder hadden ingeschreven in de oorspronkelijke omgeving. De aanbieders hebben 26 oktober via TenderNed een uitnodiging voor de inschrijving ontvangen.

De reden voor het verschuiven van de deadline is dat de regio’s Zuid-Kennemerland en IJmond hechten aan een zo zorgvuldig mogelijk proces. Daarbij willen we alle aanbieders de kans geven een goede en volledige aanbieding te doen. Gedurende het proces van het opstellen van de inschrijving door de aanbieders bleek een nadere toelichting op onderdelen noodzakelijk. Bovendien willen we op deze manier gehoor geven aan de gevoelde tijdsdruk bij de inschrijvers van perceel 2.

De deadline voor perceel 1 bleef ongewijzigd op 24 oktober. Het uitstel voor perceel 2 heeft geen gevolgen voor de ingangsdatum van de nieuwe contracten op 1 januari 2023.